March 10, 2013

BABY BARU -AFIZAH AYOB

sedapnyer ia tido

sekali jer dia buka mata




nak gambar ngan baby..sekali baby tua yg nyibuk.maya kata muka aku dah sama mcm azean(glam kejab)







 Hari sabtu hari tu memang dah merancang nak tgk bff aku afizah yg baru jer bersalin ank pertama 3.3.13...cantik laks no ank ko jot..baby girl..comel je..bila tgk org dapat baby mula ler rasa hati tu nak lagi baby..tapi bila ingatkan kesakitan kena belah tu terus lupa jab...


Kesian gaks tgk kwn aku nie sebab kena jahit sampai ke b...t.so kena duduk tak leh nak tegak ler..lain org lain rasanya...nak wat camnerkan sebab ikutkan pada mulanya dia nak kena belah tapi last minit dia dah buka 6..tu yg terus kena push...suh normal...itu yg dia xde daya nak push terpaksalah kena toreh pjg camtu...


Mcm aku dulu semua pun rasa sakit normal tapi last minit kena pi belah walaupun dah buka 9.Memang frust sebab memang nak normal...tapi nak wat camner ank2 semuanya size besar2.Jadi kalau ikut bawah memang lepas.Ikut jerlah nasihat dockan..

Ok nama baby pijot nie aku lupa laks..sebab nama baby nie gabungan nama dia ngan hubby dia..yg aku ingat gabungan nama tu jer qairiza..depan nur..apa aku lupa..maklumlah maqs dah tua..so daya ingatan dah kureng sikit.

1 comment:

YaNa Yassin said...

Waaah, tahniah ahkak Fiza dah dapat baby yaaa... X tau bila dapat pi tgk niee.