May 9, 2012

THANKS HUBBY

 Semalam en suami buat kejutan kat i...seronok sgt bila org yg kita sayang leh tertiba bagi hadiah laks kat kita kan...sepanjang perkahwinan kitaorg hanya sekali jer dia hadiahkan brg kemas waktu aku preggy yg first...lepas tu dia lebih suka belanja makan jer..tapi smlm dia buat suprise sungguh tul lah...mcm tak cayer jerkan...
 Yg bestnyer gelang nie tul2 muat kat tgn i..u alls...mcm dia tetahu jer size tgn aku berapa..dan yg penting dia tahu aku suka kalau ader emas putih...itu yg tambah2 sayang en suami nie...
IGNOREKAN TGN KU YG BURUK ITU
 Dia dapat bonus...tu yg belanja i tu...tak sangka laks dia boleh pi beli tanpa maks di sisi..pandai yer..
TAPI BILA DAH ADER DITGNKU CANTIK KAN..SWEET SGT..
I tak kisah berapa pun harganyer..yg penting design nyer lawa dan secocok dgn tangan i..tu yg tambah2 suker sesangat...tapi aku nie bukan suka sgt pakai brg kemas selalu..sebelum nie gelang kahwin yg batal air sembahyang tu pernah tercicir ko...nasib baik tercicir kat office klu kat luar..mati i...di kerjakan en suami..tu yg dia beli gelang mcm nie laks..dia kata supaya tak cicir lagi...kalau cicir juga dia kata memang penggal la kepala...takuts..lariks..

2 comments:

Ietams said...

Cantik

my heart said...

tulah..pandai dia pilih..nasib baik tahu citarasa bini dia...