May 25, 2012

AL - FATIHAH BUAT ARWAH NORMA...

23 May 2012 bersamaan dgn 2 rejab kita telah di kejutkan dgn pemergian arwah Norma buat selama-lamanya..Rasanya baru jer tgk blog kak Moon mengenai arwah yg dimasukkan ke hospital Serdang...Setiap kali baca entry tentang Norma ngan Talib..airmata ini tidak henti-henti mengalir...di sebabkan kisah mereka ini aku selalu jadikan panduan..betapa bahagianya kita yg bergelar isteri ini seandainya suami kita mencintai dan kasihnya ia seperti pasangan ini..Tidak terluah dgn kata-kata betapa kisah mereka ini menjadi ikutan bukan hanya aku tetapi ramai lagi blogger serta rakan-rakan Fb yg lain..Sesiapa yg tidak pernah tahu mengenai arwah boleh la singgah di sini http://miera301.blogspot.com/p/contribution-for-norma.html...Salam takziah buat Talib &kak Moon..sekeluarga.Moga tabah menghadapi dugaan ini..Al Fatihah buat arwah..Amin..



Talib & Rafiq...

Arwah ketika akad nikah...betapa cantik nya dia...

1 comment:

YaNa Yassin said...

Innalillah, baca jugak pasal Norma nie. Tapi lama dah x baca sebab kekangan masa. Tak tahu pun dia dah meninggal. Memang bertuah arwah dapat suami yang baik.