April 17, 2013

SOGO

giler murah ah tshirrt nie 70% discount

nie kalau si baby tgk sure nangis

time nie ramai yg dok amik gmbr dia

tgk ler rm 10 - rm 25 jer

memang murah sgt ler

kepenatan selepas penat memilih
hai semua citer nie sebenarnya dah basi maklumlah aku kan sentiasa publish citer2 yg dah lama tertunggak baru nak publish..ontah ler susah sikit nak ade masa nak naip kat sini..bz jer bebenor..nie kejadian hari khamis minggu lepas..time nie aku dapat mc sebab jatuh motor ngan en suami lik kerja hari rabu tu...

ikutkan memang xde apa2 la..tapi entah camner tmpt operate waktu bersalin berdarah...mungkin sebab terhentak kot..waktu amik gambar nie pun tgh sakit pinggang yg ampun...mcm sakit nak bersalin tu..masa tgh pilih2 baju tu dia tertiba datang nyerang..memang aku tak leh nak berdiri..

masa tu salesgirl tu cuak gaks tgk aku..tanya kenapa?then aku ckp la saya tak leh nak diri lelama...sakit pinggang..act lama dah tak pi sogo nie..kebetulan waktu dapat mc tu keter wat hal nak kena tukar clachplate...jadinyer bengkel yg aku hantar keter tu kat titiwangsa...tuk tunggu keter siap aku tak tahu nak lepak mana aku pi ler sini.

memang lama giler ler aku tak jejak kaki sini..last aku pi ngan pak wie pun masa ank pertama nak cari baju raya dia..then dah ade 3 ank mana lagi pernah jejak kaki ke sini.dan kebetulan masa pi sini sogo tgh wat sales giler2 utk baju kanak2..aku pun apa lagi...memang pantang tgk baju bebudak nie..nasib tak de ank perempuan..kalau tak memang lagi byk ler perabeh duit..

yg nie pun dekat rm 200 habeh..memang masa memilih tak ingat..time bayor tgn dah ketar...sebab tgk harga dlm rm 25 jer kebawah yg amik tapi tgk lah berapa laks helai yg aku amik...memang byk giler...tak perla utk ank2 pun bukan utk org lain.

jadi sesiapa yg nak shopping baju ank2 leh pi sini..sempat lagi nie..sales sampai esk...selamat bershopping...

2 comments:

Ietams said...

siyan ko cik..
jaga diri dan kesihatan bebaik yer...
sogo hari2 sales kan..
kite je la nak pilih hari bila nak pegi tp memang berbaloi-baloi bershopping

my heart said...

tu lah zulie nak wat cam ner...nie pun nak pi chk up takut2 ade sakit lain...tq ek..erm sogo memang sales memanjang...cuma sediakan ongkos jer