April 19, 2013

CELEBRATION HUBBY BIRTHDAY

BELI 3 SLICE PECAN N CHOLATE


MEMANG CEDAP KEK NIE

MEMBER MAKAN TAK TGK KIRI KANAN DAH

1ST SLICE MAKAN KAT MCD

KITA BERGAMBAR DULU

BEBUDAK DPT KFC MAKAN XINGAT

BABY DAH 3 HARI XNAK MAKAN.TU BARU MAKAN

MENU TERBARU DI MCD

SUKA TGK DIORANG GEMBIRA

TGK DPT MAKAN TAK TGK DAH
Citer mcm biasa sudah berlaku hari jumaat bersamaan hari lahir en suami..tal pi memana pun...beli kek kat secret recipe..then terus lik umah makan kat mcd area umah jer..maklumlah ank2 tak mandi lagi..semua kes baru bgn tido.

tapi sebelum tu kitaorg pi kfc dulu beli ayam utk diorang...kalau makan kat kfc kang air adr yg tiga kali beli..kat mcd nie ko nak tambah berapa kali pun lantak ler...bebudak nie dah ler kuat minum air..nak2 air manis nie.

bila ank2 makan kfc mak pak dia makan burger ler...try menu baru kat mcd, yg dap nyer dia nyer air ..ade float...tu yg dap2 nyer..burger dia pun dap jugak...

well tu jer aktiviti hari jumaat hari tu..lama gaks kitaorg lepak sini sebab bebudak nie makan lama walaupun 5 ketul ayam jer...kek pecan tu pun best gaks..first time try...ade kacang2 sikit...yg tak pernah miss mesti yg coklat tu..memang kalau beli sekilo pun akan beli yg tu gaks..

to my hubby..selamat hari lahir...semoga dgn penambahan usia mu ini hidup kita sekeluarga akan di rahmati,di limpahi rezeki dan kebahagiaan kita sekeluarga akan kekal hingga ke akhirnya.Amin...

1 comment:

Ietams said...

seronok kan bila celebrate
anak-anak happy