March 21, 2013

AQUARIA KLCC

CIKGU SIBUK SUH MURID2 BERATUR

DOK TUNGGU BAS

TAK SABAR DAH

DEKAT KUL 9.30 PUN XSAMPAI LAGI BUS

SIBUK TGK ORG

TGK BABY YG XNAK RENGGANG NGAN UMI
ISNIN hari tu adik ade rombongan ke AQUARIA KLCC.Pagi2 aku dah bgnkan dia cepat2 siap..ko tahu jerla bebudak nie nak bersiap pagi2 mcm2  la hal...konon2 kat surat tu tulis 7.30 pagi..yer2 oo kul 7 dah kuar umah..sampai jer sek rupanya postpone kul 8.30 tapi ko tahu jerla janji melayu.kul 9.30 pun xjalan lagi..sampai i pun masuk lambaat...nyampah tau..punchkad merah jer bulan ne...sebab tiap2 ank ader jer peel pagi2...sorang ok sorang lagi badmood.

Yg kelakar nyer kan dah ler pi lambat rupanya xleh masuk aquaria sebab bos dbkl tak bagi surat kat pihak sana,rupanya ank2 kecil ne tgk video jer kat luar ..ala ciannyer kan.dah ler tu last2 makan picnic kat taman jer tgk air pancut.

Ingatkan xde ler pi lagi rupanya hari nie gi balik sebab cikgu wat surat request minta gi sekali lagi sebab cian tgk budak2 hampa xdpt tgk.Maknanya lik nanti kita dgr ler dia citer camner gi tadi..seronok dgr bebudak nie berciter..samaada tul ke dak ontah ler maqs...

1 comment:

YaNa Yassin said...

Kita tag akk kat GA MD, Jom join.

http://www.yanayassin.com/2013/03/malaysia-next-top-lucky-blogger-by-mak.html