May 16, 2012

BARANG YG DI IDAM KINI MILIK KU

masa nie beg dah dikeluarkan
 Gambar dah lama terperap...kiranya citer nie dah basi lah tapi nak gak coret kat sini sbg ingatan...Minggu lepas member aku Delilla,kawan dr zaman main getah telah pulang ketanahair.Dia ikut suaminyer yg bekerja di kota yg paling indah Paris...Aku dah lama order benda nie kt dia..aku rasa ader gaks setahun ler menunggu bila dia bgth yg thn nie dia nak balik sini..time tulah aku pun mengoder idaman hati....nasib ader rezeki kalau idak nangisss...
paper beg masih dlm plastik...sebab nak simpan buat kenangan
 Jadi bila dia sms jer kata dah sampai sini aku pun apalagi memang tak sabar2 ler nak jumpa dia dan nak amik beg nie..Dan part yg paling bestnyer dia kata aku tak payah byr sepruh lg harga beg tu sbb dia hadiah kat aku (act aku dah bagi duit separuh dr harga beg tu )
 Tengok dlm gambar waktu dia kirim kat aku tak de ler besar mana..tapi bila sampai leh thn gak ler besar nyer..leh muat segala bagai lah dlm tu...erm del bgth kalau ader apa2 problem leh htr kt butik lv di sini janji bw kad jer..harap2 ko leh thn lama ler ngan tuan baru nie ek..sebab aku nie kalau pakai memang lasak...sebab ank2 aku memang suka main buka beg umi dia sesukahati...
handle dia memang besar...n tebal...

mcm skru boleh adjust bg ketatkan tali

Ini ler rupanya beg lv ku...memang besar dan tak padan dgn tubuh ku yg kecik...tp kalau dah suka besar ke kecik belakang citerkan...janji sedap nak pakai...

2 comments:

YaNa Yassin said...

Wooowww, mesti mahal gilak beg nie,...

my heart said...

ala..biasa jer yunk...rm 6k jer