February 14, 2012

AKHIRNYA........

Aku memang sejak dari zaman anak dara ader masalah period yg tak teratur...memang problemlah..kadang-kadang awai datangnya..kadang-kadang 2 kali sebulan..dah puas chk doc...doc kata ok normal...sampai ler dah kahwin...so setiapkali pregnant memang xingat ler tarikh dtg period...selalu fail nak buat mark kt kalender...so bila ank dah masuk tiga pun aku masih mengalami masalah yg sama....jadi sejak aku lahirkan ank yg no 3 doc dah pesan yg aku kena jarakkan 4 thn sekiranya aku nak lagi..ikut hati memang serender dah xnak..sbb sakit beranak operate nie lain...jadi aku memang xnak merasanya lagi tp apakan daya kehendak sang suami yg mahukan puteri dlm family...so nk tk nK ahkAK  kenalah preggy sekali lagi...jadinya bila bulan nie masih xdtg membuatkan kerisauan...tunggu punya tunggu xdtg2 juga...benda alah tu dah beli cuma blm test jer lagi...tp memangler klu kita berdoa minta DIA tolong insyallah di perkenan kan...akhirnya...saat-saat yg aku tunggu pun tiba jua...(cewahhhhh mcm dlm filem laks)..ia dtg juga.............


gambar gediks jab ek.........layannnnnnnn



time nie boses xde...so apalagi......................





1 comment:

akiro said...

ai kak..pic tomot-tomot ni pon ad huhu