August 3, 2008

Jln-jln Cari Makan

Muka seposen Kimi bila kami tak layan dia sebab umi ngan baba dia tgh sibuk nak makan.
Em tgk lah tu betapa tak sukanya bila kita dudukkan dia dekat kerusi baby.Asyik melonjak nak kuar je.

Sukanya hati dia bila dapat main dengan uminya.Kimi kalau kat umah tak diajak bergurau mesti melalak.Nak-nak umi dia buat tak tahu,sibuk ngan tugasan sebagai isteri...Nie sebelum kami nak pi alamanda lunch kat sana.Tapi waktu nie si Kimi tgh menahan sakit.Dekat celah kelangkang&buah dia,melecet.Tak tahulah kenapa sampai mcm tu sekali.Apa pun senyum tetap maintain.


2 comments:

minna minna said...

dah besar kimi...comeyyy giler...meh cni antie babap ia

Ietams said...

ruam kencing tu rasanye.. rajin2 la letak bedak..